Onze missie en visie

Onze missie en visie

We leven in een tijd waarin verandering steeds sneller gaat. Allerhande veranderingen en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en maken ons leven complexer. Tegelijkertijd wordt er steeds meer van ons, mensen, gevraagd. Er komt ontzettend veel op ons af en dagelijks moeten we talloze keuzes maken. Die maken we vaak onbewust.

Het resultaat is dat de uitdaging om langdurig gezond en gelukkig te leven, steeds groter wordt. Organisaties zien dit ook en zijn vaak op zoek naar hoe ze een eigen invulling kunnen geven aan ‘goed werkgeverschap’. 

Werk is een belangrijk onderdeel van een mensenleven. We besteden doorgaans een groot deel van onze tijd hieraan. Daarom zou werken gezondheidsbevorderend moeten zijn. Waar we zowel mentaal als fysiek beter van worden. Waar elk individu daar zelf verantwoordelijk voor is, kan een werkgever hierin faciliteren. En dat werk een plek is voor iedereen. Zodat elke medewerker in staat wordt gesteld en mogelijkheden krijgt aangereikt, om deze verantwoordelijkheid te nemen. Om te groeien en te bloeien met de capaciteiten die elke medewerker heeft. Dat is onze visie. Want mensen maken een organisatie. Want bevlogen medewerkers maken een bevlogen organisatie.

Het is onze missie om werkgevers en werknemers gezamenlijk te inspireren om te investeren in deze verantwoordelijkheid. Zodat wij werkenden, tegen een stootje kunnen en in staat zijn om uitdagingen aan te gaan. Daarmee wordt het sociale kapitaal van binnenuit versterkt. Ons statement is dan ook: wij willen het werken een versterker laten zijn van een gezond en gelukkig leven.

Kom met ons in contact