Vitaliteitsprogramma

Wil je met jouw organisatie inzetten op het structureel vergroten van de bevlogenheid van jouw medewerkers? Dat vraagt om een goed programma wat inzet op lange termijn resultaat. Dat kan kort en intensief zijn, zoals ons twaalfweken programma. Het kan ook een heel jaar rond programma zijn met lagere intensiteit. Belangrijk is dat het past bij jouw organisatie. Het gaat om afstemming op de praktijk waarbij we bijvoorbeeld rekening houden met piekperiodes.

Ons vitaliteitsprogramma werkt vanuit drie fasen:

  1. Onderzoek: de basis om een programma op maat te maken ligt in weten waar de uitdagingen liggen. Dat doen we op de niveaus van organisatie, team en management en individueel niveau. Met behulp van health checks en organisatie scans.
  2. Inzicht: vanuit de onderzoeken stellen we een programma samen wat aansluit bij de behoeftes van individuele medewerkers en de organisatie als geheel.
  3. Doen!: impact draait om doen. Het met ontworpen programma brengen we in de praktijk met toffe workshops en trainingen van ons of onze partners. Maar ook met coaching en begeleiding als meer diepgang nodig is in de vragen die er zijn rondom gezondheid en vitaliteit.

Waar moet je dan aan denken? Bijvoorbeeld: sportclinics, workshops over leefstijl, voeding, slaap of het ontdekken van het gebied buiten je comfortzone. Maar ook diepgaande trainingen over een bevlogen leven of leefstijl horen bij deze fase.

Een programma kleden we standaard aan met een heldere communicatiecampagne en een kick-off. Veel energie en fun, dat is het uitgangspunt. Meer weten? We sturen je graag onze brochure toe.

Kom met ons in contact